Zoek in 114 advertenties

Advertenties / Rubriek Diversen: Overig

Aangeboden: T.k./t.h.: ca. 330 m2 horecaruimte Noordwijk aan Z (nr. 64506)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop/te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Casco winkel/horecaruimte geschikt voor verschillende horecaconcepten zoals restaurant, brasserie, all you can eat etc. direct gelegen aan de drukke boulevard in Noordwijk aan Zee! Terras voor de zaak is mogelijk, via de gemeente wordt er precaria in rekening gebracht voor het gebruik. Meer informatie op aanvraag beschikbaar.
 
ONROEREND GOED
Via een luchtsluis komt u binnen in het restaurant/winkel gedeelte welke ca. 250 m2 groot is. Er is veel lichtinval mede door het glazen dak en de grote raampartijen aan de voorkant van de horecaruimte, welke als serre gebruikt kan worden. Er bestaat een mogelijk om deze grote ruimte te splitsen tot twee kleinere units, waardoor meerdere (horeca)concepten op één locatie kunnen worden gecreëerd of shop in shop. Verhuurder wenst echter één huurder.
 
Binnen zijn er ca. 150 zitplaatsen mogelijk, buiten op het terras zijn er nog eens ca. 25 zitplaatsen mogelijk. Het terras is zonnig gelegen. In de kelder van het complex is een eigen parkeerplaats aanwezig welke apart te koop en/of te huur wordt aangeboden. Meer informatie op aanvraag beschikbaar.
 
De winkel/horecaruimte wordt in huidige staat (casco) opgeleverd. Achter in het pand is een ruime keukenruimte van ca. 85 m2 welke genoeg mogelijkheden biedt om te verbouwen tot volwaardige horecakeuken. Tevens is het pand voorzien van een aparte leveranciersingang voor bevoorrading. Het geheel wordt verwarmd door een centraal verwarmingssysteem met radiatoren. Vanuit de achterzijde is het goed mogelijk om een bezorgdienst te exploiteren, in combinatie met eten op locatie in het restaurant aan de voorzijde.
 
LOCATIE
Het pand is gelegen direct aan de boulevard en strand van Noordwijk aan Zee, naast de Hotels van Oranje. Noordwijk is van oudsher een populaire badplaats en trekt zowel vele toeristen en dagjesmensen. Het gezellige centrum met winkels is op loopafstand te bereiken.
 
BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie diverse bedrijfsvoering mogelijk binnen horecacategorie 1 en 2, en detailhandel uitsluitend op de begane grondvloer. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
DETAILS
• Vraagprijs onroerend goed: € 695.000,- k.k.
• Ingroeihuur € 60.000,- exclusief btw (vraag naar de voorwaarden)
• Overname: in overleg, per direct mogelijk
• Bedrijfsoppervlakte: in totaal ca. 330 m2 (BVO) begane grond, verdeelt over ca. 250 m2 winkel/horecaruimte, 80 m2 keuken/opslag en ca. 45 m2 terras.
• Brochure te downloaden via onze website 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

16-1-2018 10:50:37
366 Keer
Van Alkemare Makelaardij
Op aanvraag
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen