Zoek in 841 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Bedrijfspand inclusief ruime woning en horecabedri (nr. 65358)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een vrijstaand horecapand met bovenwoning gelegen op een ruim perceel in het gezellige en pittoreske dorp Julianadorp.

DE ONDERNEMING

Het restaurant beschikt binnen over ca. 90 overdekte zitplaatsen en op het terras nog ca. 75 extra zitplaatsen. Door de achtkantige vorm van het pand en de vele ramen is er ruim lichtinval en tevens vrijwel rondom uitzicht. Er is een apart dames- en herentoilet met voorportaal. Daarachter gelegen is een volledig ingerichte keuken. Tevens is er een inpandige en een buiten speelplaats voor de kinderen. Ook is er een aparte rookruimte aanwezig.

Door de ruime opzet van de locatie is de onderneming bij uitstek geschikt voor een variëteit aan formules. 

DE BOVENWONING

De woning beschikt over een grote woonkeuken, drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een berging. 

LOCATIE

Met de realisatie van een aantal grote recreatie-bungalowparken trekt het kustgebied bij Julianadorp steeds meer vakantiegangers. De onderneming is gelegen op een klein horeca terrein op zichtlocatie aan de aanrijroute van de kop van Noord-Holland naar Julianadorp aan Zee.

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 1 t/m 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks geopend van 16.00 uur tot 21.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Den Helder valt.

DETAILS

• Vraagprijzen: OG: € 795.000,- ; Onderneming: € 180.000,- ; OG en onderneming: € 975.000,-

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 500 m2 

• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

24-5-2018 14:08:02
99 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 180.000,00
Reageer via 0226-343220