Zoek in 408 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: BRASSERIE KLEIN UTRECHT in Esbeek (nr. 65491)


Beschrijving

Gelegen op de 18 holes-golfbaan Midden Brabant in Esbeek (bij Tilburg) ligt midden in het groen Brasserie Klein Utrecht. Deze gelegenheid is gevestigd in een van de oude boerderijen op Landgoed De Utrecht, waar ook de entree, kleedkamers en kantoren van de golfbaan zijn. De brasserie fungeert enerzijds als clubhuis, waar de leden iets kunnen drinken en eten, maar anderzijds ook als rustpunt voor wandelaars en fietsers uit de omgeving. 

In de brasserie is ruimte voor ongeveer 100 gasten. Er is een ruim opgezette bar en een volledig geoutileerde keuken. Aan twee zijden is een royaal terras met uitzicht op de golfbaan. Het betreft een volledig zelfstandige exploitatie, dus niet in dienst van golfbaan-eigenaar of golfvereniging. Ideale locatie voor een ondernemend koppel dat zijn sporen in de horeca reeds verdiend heeft. 

De huidige eigenaar exploiteert de brasserie sinds het begin van deze golfbaan in 2002, dus is inmiddels aan zijn 17e seizoen bezig. Hij heeft er altijd een zeer goede boterham kunnen verdienen. Het wordt tijd voor een nieuwe uitdaging en dat is de reden waarom de onderneming te koop staat. 

Voor een indruk kijk op onze website www.kleinutrecht.nl

Omzetindicatie: 400.000 - 500.000 euro (1/3 keuken; 2/3 bar). Overnamekosten inventaris € 35.000. Goodwill in de hogere prijsklasse. 

Serieuze gegadigden kunnen een mail sturen naar franktilburg@hotmail.com

 

2-6-2018 16:51:16
42 Keer
kleinutrecht
Op aanvraag