Zoek in 841 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: (Eet)cafe/restaurant toplocatie centrum Alkmaar (nr. 65277)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: (Eet)café / restaurant op toplocatie aan uitgaansplein in centrum Alkmaar. Deze locatie is geschikt voor verschillende concepten, zoals restaurant, café, eetcafé of lunchroom. Het geheel beschikt over een terras op het plein.

 

DE ONDERNEMING

In dit monumentale pand uit 1915 met karakteristieke klokgevel exploiteert huidig eigenaar momenteel een stijlvol ingericht restaurant hoofdzakelijk gericht op kipgerechten. Deze zaak heeft echter geen eigen keuken, welke door een opvolgende ondernemer naar eigen wens en grootte in het pand zelf gerealiseerd kan worden. Het concept is momenteel onderdeel van het naastgelegen Grandcafé / restaurant Nola Social. Huidig eigenaar wil zich echter focussen waardoor ervoor is gekozen om deze locatie af te scheiden en in de markt aan te bieden.

 

Er bevinden zich circa 80 zitplaatsen op de begane grond en toiletten en een opslagruimte op de eerste verdieping. Op de 2e verdieping voor in het pand, bevindt zich een appartement welke momenteel voor 850 euro per maand is verhuurd. Op de 2e verdieping achterin het pand bevindt zich een voormalige bedrijfswoning, welke momenteel in gebruik is als opslag.

 

Op het voorgelegen terras zijn circa 15 zitplaatsen aanwezig. Op het terras op het Waagplein kunnen nog eens ca. 80 personen plaatsnemen. 

 

LOCATIE

Het restaurant is gevestigd aan het Waagplein, dit plein staat bekend als het uitgaanscentrum van Alkmaar. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals de welbekende Kaasmarkt, Koningsdag en Culinair Plaza. Parkeren (betaald) kan in de directe omgeving waaronder in parkeergarage Karperton op ca. 2 min. loopafstand. De taxistandplaats is aan het Waagplein, praktisch naast de deur! Het openbaar vervoer is goed geregeld, op loopafstand zijn diverse bushaltes aanwezig. Verder zit het NS station op ca. 1500 meter.

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 2 en 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar valt.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 175.000,-

• Huurprijs: € 4.431,- per maand excl. BTW (incl. woning die wordt verhuurd)

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 220 m2 

• Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220.

 

15-5-2018 12:38:51
216 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 175.000,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen