Zoek in 273 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Hotel-restaurant in Uithoorn (nr. 63777)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Fraai hotel-restaurant op een idyllische locatie in Uithoorn, gelegen op ca. 2046 m2 grond.

 

DE ONDERNEMING

In 2012 is dit mooie hotel met uitzondering van de voorgevel (welke stamt uit 1922) geheel nieuw gebouwd. Het hotel bevat 4 luxe tweepersoonskamers, 2 drie-persoonskamers en 1 familiekamer voor vier personen. Alle kamers zijn o.a. voorzien van een ruime badkamer met luxe douche, toilet en haardroger, flatscreentv en kluis. Een aantal kamers heeft een schitterend uitzicht op het Zijdelmeer. Momenteel worden de kamers veel verhuurd voor langere tijd aan bedrijven.

 

Het hotel beschikt tevens over een sfeervol ingericht restaurant met 45 zitplaatsen. Tevens is een aparte keuken en opslag aanwezig. Twee maal per maand is er live muziek. Op het terras gelegen aan het water is plaats voor 50 personen. Tevens kan men gebruik maken van botenverhuur en zijn er barbecuefaciliteiten.

 

Er is een vergunning aanwezig om op het perceel een appartementencomplex van 6 appartementen en een bedrijfswoning te bouwen. Tevens is er een nader te bepalen ruimte wat voor zowel appartementen of een restaurant aan het water gebruikt kan worden. De oppervlakte per appartement zal ongeveer 70 m2 zijn. De vergunning zit bij de prijs van het OG inbegrepen. Instappen/overname gedurende de bouw is niet mogelijk.

 

LOCATIE

De onderneming is centraal gelegen in Uithoorn aan het prachtige Zijdelmeer, op 20 minuten afstand van Amsterdam en Schiphol, waarvoor een shuttle service aanwezig is. 

 

OPENINGSTIJDEN

De onderneming is zeven dagen per week geopend, 24 uur aanwezigheid. Het restaurant is geopend van 11.00 – 21.30 uur.

 

DETAILS

• Vraagprijs OG incl. onderneming en ontwikkeling: op aanvraag

• Huurprijs: in overleg

• Overname: in overleg (niet mogelijk tijdens bouw)

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 385 m2 (85 m2 restaurant en 300 m2 hotel)

• Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email 

 

25-10-2017 12:24:59
309 Keer
Van Alkemare Makelaardij
Op aanvraag
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen