Zoek in 845 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Koffiehuis / Lunchroom in centrum Purmerend (nr. 65181)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een inde zomer van 2017 volledig nieuw ingerichte lunchroom / koffiehuis in het centrum van Purmerend. Deze zaak beschikt over een volledige drank- en horecavergunning en is zeer geschikt voor verschillende horeca concepten!

DE BEDRIJFSRUIMTE
De begane grond beslaat een oppervlakte van in totaal ca. 95 m2. In de huidige opstelling zijn ca. 24 zitplaatsen aanwezig. Achterin is een toilet aanwezig.

Op de eerste verdieping bevindt zich een bedrijfswoning / kantoor. Bewoning van boven door de exploitant van beneden is onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Verder kan deze ruimte prima in gebruik genomen worden als opslag en/of kantoor.
Het geheel beslaat een oppervlakte van ca. 55 m2. Via een van de ruimtes komt men op het platte dak van ca. 40 m2. 

Verwarming van het geheel gebeurt momenteel via losse airco-units en plafond-units. Ongeveer zes jaar geleden is op zolder een cv-ketel geplaatst voor extra verwarming achter. 

LOCATIE
De onderneming bevindt zich in een winkelstraat in het centrum van Purmerend.  Er is sprake van doorgaand verkeer en parkeerplaatsen voor de deur. Dit maakt deze locatie ook geschikt voor bezorg- en/of afhaal formules (mogelijk dient hier nog een aanvullende vergunning voor aangevraagd te worden). 

In de directe omgeving zijn zowel horecagelegenheden aanwezig als grote winkelketens zoals Intertoys, Expert en Prenatal. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving. Theater De Purmaryn bevindt zich op loopafstand. 

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie mede lichte horeca mogelijk binnen horecacategorie 1a en 1b. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

DETAILS
• Huurprijs : Betreft een ingroeihuur te starten met € 1.500,- euro vanaf 01 mei 2018, welke tussen 01 mei 2018 en 01 november 2018 opgroeit naar € 2.000,- vrij van btw per maand.
• Oplevering: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 95 m2 BG en 55 m2 op de eerste verdieping.
• Inventaris: De inventaris is eigendom en behoort tot het verkochte, met uitzondering van de koffiemachine en feestverlichting (LED).

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.

 

1-5-2018 15:39:57
263 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 19.500,00
Reageer via 0226-343220