Zoek in 819 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Nette ijssalon in Beverwijk (nr. 64420)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: nette ijssalon in Beverwijk. Naast huur van de bedrijfsruimte is het tevens mogelijk de bovenwoning te huren. Ook is koop van het OG mogelijk, vraagt u naar de verschillende mogelijkheden. 

 

DE ONDERNEMING

Het  betreft hier een fraaie ijssalon, met naast de reguliere afhaal en consumptie in de zaak zelf een groothandel welke middels centrale distributie aan restaurants in het gehele land levert alsmede de lokale horeca. Bij binnenkomst in de ijssalon komt men in de verkoopruimte waar er 14 zitplaatsen aanwezig zijn. Achterliggend bevinden zich een bijkeuken/kantoor, een ruime productiekeuken van ca 30 m2, een opslag en een aparte grote diepvriescel van 12 m2. Er is een toilet met voorportaal, voor zowel personeel als klanten. 

 

De zaak is in 2015 geheel verbouwd en vernieuwd. De gehele bedrijfsruimte is voorzien van airco. Op het voorliggende terras van ca 18 m2 kunnen nog eens 16 mensen plaatsnemen.

 

De riante bovenwoning aan de voorzijde met eigen opgang bestaat uit de eerste verdieping met ca. 70 m2 woonoppervlakte en de tweede verdieping met eveneens ca. 70 m2 woonoppervlakte.  Het woonappartement achter op de eerste verdieping beschikt tevens over een eigen opgang en beslaat ca. 45 m2 woonoppervlakte. 

 

LOCATIE

De ijssalon ligt aan een drukke doorgaande weg nabij het centrum. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een verscheidenheid van winkels afgewisseld met wonen en verschillende soorten horeca.

 

OPENINGSTIJDEN

De ijssalon is van maart t/m september dagelijks geopend van 13.00 tot 22.00 uur. In het voor- en najaar geopend tot 21.00 uur. De productie in de groothandel loopt het gehele jaar door.

 

BESTEMMING

Op grond van het bestemmingsplan geldt de bestemming “Gemengd”. Tevens is horeca mogelijk van categorie 1 (café, grand-café, café-restaurant). Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Beverwijk.

 

DETAILS

• Vraagprijs G/I: op aanvraag

• Huur bedrijfsruimte: € 2.500,- excl BTW per maand

• Koop OG is bespreekbaar, vraagprijs op aanvraag

• Oppervlakte: ca. 200 m2 

• Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

5-1-2018 11:31:08
354 Keer
Van Alkemare Makelaardij
Op aanvraag
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen