Zoek in 108 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Nu in prijs verlaagd: sfeervolle lunchroom (nr. 64478)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Sfeervol ingericht lunchroom op goede zichtlocatie in het centrum van Alkmaar.

 

DE ONDERNEMING

De onderneming zit gevestigd in een fraai monumentaal pand midden in het historische centrum van Alkmaar. De lunchroom heeft fraai uitzicht over één van de mooiste grachten van Alkmaar, Het Verdronkenoord.

 

De lunchroom is ca. 78,50 m2 groot en heeft in huidige opstelling ca. 26 zitplaatsen binnen. De onderneming beschikt over twee terrassen, één terras welke direct is gelegen aan de gracht en het andere terras kijkt uit over het Accijnstorentje en het prachtige water. Beide terrassen bieden plaats voor ca. 36 zitplaatsen.

 

Deze zaak is netjes ingericht en wordt mede door haar bediening, mensen met een verstandelijke beperking, uniek gemaakt. De lunchroom is voorzien van een uitgifte bar, een dames en herentoilet met aparte voorportaal, een volledige ingerichte keuken met aparte spoelkeuken. Huidige ondernemer heeft de zaak onlangs vernieuwd. 

 

BEREIKBAARHEID

De lunchroom is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer, op ca. 100m afstand ligt parkeergarage Schelphoek. De snelweg A9 ligt op ca. 3 km afstand waardoor het restaurant gemakkelijk en goed bereikbaar is. Voor bezoekers aan het centrum van Alkmaar ligt het restaurant op de looproute vanaf de parkeergarage. 

 

LOCATIE

De lunchroom is gelegen in de binnenstad van Alkmaar. Alkmaar heeft veel verschillende soorten winkels en mag zich daarom de tweede winkelstad van Nederland noemen. Het pand is gelegen aan een drukke doorvoer route, er zijn dagelijks veel passanten. De winkels in het centrum zijn iedere zondag geopend, en elke donderdagavond is er een koopavond in de binnenstad. Ook is er elke zaterdag een markt, nabij deze locatie. Het restaurant ligt op loopafstand van het Waagplein met de bekende kaasmarkt welke jaarlijkse gehouden wordt van april tot en met september.

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente geldt voor deze locatie een gemengde bestemming, bestemd voor horeca categorie 1 tot en met 4. Het restaurant heeft een volledige horeca vergunning (sociale horeca). 

Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden

 

OPENINGSTIJDEN

Op maandag en dinsdag is de zaak gesloten. Op woensdag tot en met zondag is de lunchroom geopend van 13:00 – 21:30 uur. Aan de vergunning zijn de volgende openingstijden verbonden: van maandag tot en met zondag van 07:00 – 22:00 uur.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 39.500,-

• Huurprijs: € 954,04 per maand excl. BTW

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 78,50 m2 op de begane grond.

• Brochure te downloaden via onze website

 

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.

 

12-1-2018 16:25:33
276 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 39.500,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen