Zoek in 601 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: T.K. grandcafe/restaurant in centr. Heemskerk (nr. 65841)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Prachtig trendy restaurant-grandcafé met groot terras op toplocatie in hartje Heemskerk. Zeer geschikt voor verschillende concepten.

HET RESTAURANT
Dit restaurant ligt op een goede centrale locatie aan een rotonde in een zogenaamde glazen kas constructie. Het restaurant is modern ingericht en doordat een glazen constructie betreft is er aan alle kanten lichtinval.
Het geheel beslaat circa 188 m² en heeft een grote frontbreedte. Het zitgedeelte binnen heeft ca. 45 zitplaatsen, op het terras kunnen nog eens ca. 70 zitplaatsen gecreëerd worden.

LOCATIE
Aan het Burgemeester Nielenplein, naast de kerk in het hart van Heemskerk. Heemskerk,  het dorp wat  onlangs nog uitgeroepen is tot het gezelligste dorp van de provincie Noord-Holland. Door de ligging aan het Burgemeester Nielenplein/Kerkweg, die samen met de aansluitende Van Coevenhovenstraat en Deutzstraat een van de belangrijkste "winkelrondjes" vormt, met daarbij de optimale parkeervoorziening door onder meer de naastgelegen parkeergarage met meerdere verdiepingen, kan hier zonder meer gesproken worden van een unieke horecalocatie. 
De centrale ligging is eveneens ideaal bij lokale evenementen zoals de kermis, Koningsdag, de harddraverij en festiviteiten in het algemeen. 

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Op maandags gesloten en van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 150.000,-
• Huurprijs: € 3.250,- per maand exclusief BTW 
• Koop OG is bespreekbaar
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 188 m2 
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

2-7-2018 13:58:25
157 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 150.000,00
Reageer via 0226-343220