Zoek in 252 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Te koop loungebar in Almere (nr. 65413)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: sfeervolle loungebar op het gezellige restaurantplein van Citymall Almere.

 

DE ONDERNEMING

De loungebar is voorzien van verschillende gezellige hoekjes, waar men in comfortabele stoelen kan genieten van een drankje en hapje. Er zijn binnen ca. 30 zitplaatsen aanwezig. Er is een apart dames- en herentoilet met voorportaal. Achterin bevindt zich de keuken/opslag van ca. 8 m2.

 

Aan de voorzijde is een terras aanwezig waar ca. 30 personen plaats kunnen nemen.

 

Er wordt wijn geschonken van kleine wijnboeren uit heel Europa en het bier komt van een brouwerij uit Amsterdam. Door de samenwerking met een aantal andere horecaondernemers op het restaurantplein is het mogelijk te genieten van diverse heerlijke hapjes. 

 

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd zoals workshops, wijnproeverijen en live muziek. Tevens kan men hier een feest of partij houden. 

 

LOCATIE

De loungebar is gunstig gelegen op het restaurantplein in winkelcentrum Citymall, op slechts 5 minuten lopen vanaf het station. Met een bioscoop, theater, cultuur, horeca en een uitgebreid aanbod aan winkels heeft winkelcentrum Citymall Almere genoeg in huis om groots te komen winkelen binnen Almere Centrum.

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk tot en met horecacategorie 2b. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag van 16.00 tot 22.00 uur. Zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur. Zondag van 14.00 tot 21.00 uur. Maandag gesloten. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Almere valt.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 69.500,-

• Huurprijs: € 3.500,- per maand excl. BTW

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 95 m2 

• Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

25-5-2018 15:06:22
88 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 69.500,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen