Zoek in 273 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Uniek object restaurant op ponton met opbouw te Ho (nr. 66080)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Bijzonder restaurant op een unieke locatie op het water gelegen vlakbij het havengebied van Hoorn.

DE ONDERNEMING
Het restaurant is volledig drijvend op een groot ponton, alle aanwezige apparatuur is zo gemaakt dat het compleet zelfvoorzienend is.

Er zijn 26 zonnepanelen aanwezig en een grote accu  wat er voor zorgt dat alle benodigde elektriciteit zelf wordt opgewekt. Het geheel is een uniek object met duurzaamheid hoog in het vaandel. Koken gebeurd op een houtkachel en waar mogelijk wordt het water hergebruikt om de toiletten te spoelen.

Op de begane grond van het restaurant is er ruimte voor ca. 30 zitplaatsen en op de eerste verdieping is er ruimte voor ca. 20 zitplaatsen. Op het terras is er ruimte voor ca. 80 zitplaatsen

Het restaurant biedt tevens de mogelijkheid tot het         
huren van sups.
Het restaurant kan ook worden afgehuurd voor 
Vergaderingen, besloten gelegenheden, fotoshoots etc.

LOCATIE
Het restaurant is gelegen op een bijzondere locatie
drijvend op pontons in het water vlakbij het 
havengebied van Hoorn. 
Het centrum van Hoorn ligt op 5 minuten rijden.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen categorie enkelbestemming jachthaven. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Maandag en dinsdag gesloten, op woensdag t/m zondag  van 11.00 tot 24.00 uur geopend. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden en voorschriften van de gemeente Hoorn valt.

DETAILS
• Vraagprijs G/I, ponton en opbouw: € 195.000,- 
• Huurprijs per maand: (bestaande uit perceel water ca. 580m2) 5% van de omzet met een minimum van € 646,50,- per maand excl. BTW
• Oplevering: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 160 m2

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

 

2-8-2018 11:20:53
28 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 195.000,00
Reageer via 0226-343220