Zoek in 819 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: Horecapand met bovenwoning Beverwijk (nr. 64421)


Foto's

Beschrijving

Te koop/huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Horecapand met bovenwoning nabij het centrum van Beverwijk. De goodwill/inventaris van de onderneming wordt tevens ter overname aangeboden, dit kan in combinatie met koop/huur van het gehele pand óf koop/huur van de bedrijfsruimte op de begane grond. Vraagt u naar de mogelijkheden.

 

ONROEREND GOED

Het horecapand heeft een totale oppervlakte van ca. 378 m2: de begane grond, welke thans in gebruik is als ijssalon, heeft een oppervlakte van ca. 200 m2 en is zeer geschikt voor voortzetting als ijssalon of exploitatie als lunchroom, restaurant, brasserie of eetcafé. De riante bovenwoning aan de voorzijde met eigen opgang bestaat uit de eerste verdieping met ca. 70 m2 woonoppervlakte en de tweede verdieping met eveneens ca. 70 m2 woonoppervlakte.  Het woonappartement achter op de eerste verdieping beschikt tevens over een eigen opgang en beslaat ca. 45 m2 woonoppervlakte. 

 

De ijssalon bestaat uit een zitgedeelte met 14 zitplaatsen. Er is een toilet met voorportaal, voor zowel personeel als klanten. De zaak is in 2015 geheel verbouwd en vernieuwd. De gehele bedrijfsruimte is voorzien van airco.

 

Via een aparte entree aan de voorzijde is er toegang tot de bovenwoning. Deze bestaat uit een op de eerste verdieping gelegen woonkamer met open keuken en apart toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. Via een van de slaapkamers is er toegang tot het balkon en via de woonkamer toegang tot het terras van ca. 30 m2. 

 

De woning is in de afgelopen 2 jaar vernieuwd waarbij o.a. aan de voorzijde dubbel glas en nieuwe kozijnen (eveneens geluidswerend) zijn geplaatst.

 

LOCATIE

Het onroerend goed ligt aan een drukke doorgaande weg nabij het centrum. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een verscheidenheid van winkels afgewisseld met wonen en verschillende soorten horeca.

 

BESTEMMING

Op grond van het bestemmingsplan geldt de bestemming “Gemengd”. Tevens is horeca mogelijk van categorie 1. Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Beverwijk.

 

DETAILS
Verkoper wenst in beginsel alles tezamen te verkopen en biedt dit aan voor een aantrekkelijke combinatieprijs. Mocht u echter enkel interesse hebben in het onroerend goed óf enkel in de onderneming, dan vernemen wij dit uiteraard ook graag. Als wij het geheel tegelijkertijd kunnen verkopen aan twee partijen (één koper van de onderneming en één koper voor het onroerend goed) dan behoort dit wat verkoper betreft ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is verkoper tevens bereid de panden nog te blijven huren voor de periode van maximaal 2 jaar, als de panden reeds worden verkocht maar er nog geen koper is gevonden voor de onderneming. Neemt u contact op met ons kantoor voor meer informatie en overleg.

  • Vraagprijs koop OG: € 595.000,-
  • Vraagprijs G/I: € 139.500,-
  • Combinatie OG en G/I: € 695.000
  • Huurprijs bedrijfsruimte (begane grond): € 2.500,- excl. btw per maand
  • Huurprijs woonruimte: € 1.583,- vrij van btw per maand

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

5-1-2018 13:09:51
394 Keer
Van Alkemare Makelaardij
Op aanvraag
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen