Zoek in 839 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: Te huur ca. 200 m2 horeca/bedrijfsruimte in centru (nr. 65284)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING

Te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Casco horeca/bedrijfsruimte geschikt voor verschillende horecaconcepten zoals restaurant, brasserie, all you can eat, eetcafé,grandcafé etc. 

ONROEREND GOED

Het horecapand heeft een totale oppervlakte van ca. 200 m2 geheel op de begane grond. Bij binnenkomst bevindt men zich in het voorgedeelte van het restaurant waar men op de bar uitkijkt. Verder de ruimte in is er zicht in de half open keuken welke tevens dient als uitgifte bar en doorgang tot een apart dames- en herentoilet met voorportaal. 

Achter in het pand bevindt zich de doorgang naar de keukenruimte welke genoeg mogelijkheden biedt om te verbouwen tot volwaardige horecakeuken.

De horecaruimte wordt casco verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen zoals afzuiginstallatie met RVS afzuigkappen, koelcel en 8 pits gaskookstel behoren tot het gehuurde. Gehuurde is uitermate geschikt voor voortzetting als café of exploitatie als lunchroom, restaurant, brasserie of eetcafé.

LOCATIE

Deze winkelruimte is uitstekend gelegen op minder dan 500 meter van het NS treinstation, direct gelegen achter de hoofdwinkelstraat van Beverwijk; de Breestraat. De snelwegafrit ligt op 500 m tot 1.000 meter afstand. 

BESTEMMING

Voor meer informatie met betrekking tot de bestemming adviseren wij u om contact op te nemen met gemeente Beverwijk.

DETAILS

• Ingroeihuur € 1.500,- vrij van btw per maand, dit betreft een ingroeihuur, vraagt u naar de voorwaarden.

• Overname: in overleg, per direct mogelijk

• Bedrijfsoppervlakte: Ca 200 m2

• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

16-5-2018 13:34:41
188 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 1.500,00
Reageer via 0226-343220